Sommarmarknader

csm_sommarmarknad_5d472a4c0d

Under sommaren är det lätt att missa att det fortfarande finns många intressanta marknader att besöka. Möjligtvis är det inte lika populärt att besöka sommarmarknader som under vintertid men trots det kan det finnas en del godbitar att ta del av. Här ger vi några få exempel på marknader som är igång under sommaren:

• Ockelbo Sommarmarknad

• Ljusterö Sommarmarknad

• Bodens Sommarmarknad

Skicka gärna in fler tips på marknader som är populära att besöka under sommaren så lägger jag gärna till dem. I år kommer familjen att åka iväg på flera marknader och ta del av en del loppisar i de södra delarna av landet. Detta år har jag en egen bil att färdas med men kommer troligtvis boka in boende i semesterhus vilket gör det lättare att besöka marknader i flera omgångar på olika dagar. Förra året använde jag rabatter till Expedia för att boka in sommaren boende, detta år hoppas jag även komma igång med golfandet. Det finns en hel del fina golfbanor ute i Småland & Skåne att ta del av. Utrustning har jag sedan tidigare från Dormy däremot kan det vara läge att införskaffa nya golfskor. Jag hittade ett billigt par hos Zalando som jag tänkt införskaffa. Något dyra men väl värt att göra ett litet dyrare inköp som håller längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>