Årets höstmarknad i Jämtland

Årets höstmarknad är en stor efterlängtad marknad som sker en gång om året i Jämtland och lockar tusentals besökare. Marknaden anordnas i centrala Åre. Runt det stora torget samlas matproducenter, konstnärer, knallar, hantverkare, etc. Dessutom anordnas det underhållning, modevisning och till och med helikopterturer. Den populära höstmarknaden anordnas mellan den 25-27 september och är förmodligen den mest omfattande marknaden av dem alla (i fjol var det 10-årsjubileum för marknaden så det anordnades med lite extra mycket festligheter. Flera av dessa återkommer även i år. Bor du inte så nära kan du vara lugn, i Uppsala anordnar man även där en marknad som hålls igång mellan den 5-6 oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>