Höstmarknad på Skansen

I slutet av september öppnar Skansen upp till populära höstmarknad. Marknaden börjar den 26/9 11:00 -16:00s fram till den 27/9 11:00 -16:00. Om inte detta är ett ställe som du tidigare har besökt så är det ett måste. Där kommer du kunna uppleva en marknad som vid sekelskiftet 1900. Besökarna hittar allt från krogmadamer‚ hästkarlar‚ bönder och torpare som säljer årets produkter. Den arrangeras av Skansens byalag och där kan man få en smak av hur det glada marknadslivet levdes förr. Du kan även passa på att fylla ditt skafferi med årets honungskörd‚ fina sylter och marmelader‚ grönsaker och rotsaker‚ textilier‚ träslöjd‚ husgeråd‚ färgpigment‚ handslagna rep‚ hornslöjd‚ leksaker‚ grönsaker‚ karameller‚ fina getostar‚ bullar och matbröd‚ sylt och saft och mycket annat som hör en riktig marknad till.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>