Lisebergs julmarknad

Vintern har fortfarande inte nått oss i Sverige men det är ingen hemlighet att många redan har börjat längta till alla mysiga julmarknader och all skridskoåkning. Ett datum som många har satt på minnet är 30/11, då börjar nämligen julmarknaden i Liseberg. I Göteborg finner du Sveriges största julmarknad. Staden kläs i ett fint och glittrande täcke av julgransljus och dekorationer som ger dig den där extra juliga känslan. Nöjesparken Liseberg drar flest besökare till sig.

Här hittar du Sveriges största julmarknad där flera miljoner glittrande julljus får parken att lysa upp i vintermörkret. Du finner även en skridskobana, barnskidbacke, jultomtarnas värld och massor med julbodar där du bl.a. får en doftande varm glögg eller en påse nyrostade mandlar.Hitta många mysiga små julklappar samtidigt som hela familjer får en rolig heldag i denna eftertraktade julmarknad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>